Bitcoin
Bitcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

2016 Yılında Dev Bitcoin Borsasından Çalınan Fonlar Harekete Geçti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2016 yılında büyük kripto para borsası Bitfinex’ten çalınan Bitcoin’ler (BTC), yine hareket halinde. Hackerlar koinleri bilinmeyen cüzdanlara kaydırıyor.

300’den fazla kripto para ile ticaret yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye kayıt olabilirsiniz. Ayrıca, buradan Binance’ye kayıt olduğunuzda ömür boyu tüm komisyonlarda %20 indirim kazanırsınız.

4,6 milyon dolarlık Bitcoin işlemi

Kripto işlem izleme hizmeti Whale Alert’ten alınan verilere göre, Bitfinex korsanları 8 Ekim’de 4,6 milyon dolardan fazla çalınan BTC’yi taşıdı. Bu fonlar, 435 BTC ve 8 BTC’lik iki ayrı işlemle bilinmeyen cüzdanlara gönderildi.

Ancak hackerlar bu haftanın başlarında bu miktardan çok daha fazlasını hareket ettirdiler. Whale Alert’e göre, Bitfinex korsanları 7 Ekim’de toplamda 2.900 Bitcoin veya 26.4 milyon dolar olan yedi benzer işlemi daha tamamladı. Bu nedenle, hackerlar 2016’da hackerlar tarafından çalınan toplam 120.000 BTC’nin yaklaşık% 2.4’ünü bu hafta transfer ettiler.

Bitfinex hackerları 2020 yılı boyunca binlerce çalınan BTC’yi hareket ettiriyor. Daha önce bildirildiği üzere, hackerlar işlem sırasında 2020 Temmuz ayında yaklaşık 39 milyon dolar değerinde 3.503 Bitcoin taşıdı.

2020’de 8.600 BTC

Whale Alert’ın verilerine dayanan hesaplamalarına göre, Bitfinex hackerları 2020’de toplamda 8.600 Bitcoin’i bilinmeyen cüzdanlara taşıdı. Bu miktar, işlemin tamamlandığı sırada yaklaşık 88.6 milyon dolar değerinde. Daha önce bildirildiği gibi, Bitfinex’ten çalınan BTC miktarı Ağustos 2016’daki hack sırasında 72 milyon dolara eşitti.

Buradan tüm kripto para ticareti yapan yatırımcıları tek çatı altında topladığımız Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Coin360’a göre, 2012 yılında kurulan Bitfinex, dünyanın en büyük kripto şirketlerinden biridir ve günlük işlem hacmine göre en büyük 10 kripto borsası arasında yer alıyor.

2016 Yılında Dev Bitcoin Borsasından Çalınan Fonlar Harekete Geçti