kripto

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

2020 Amerikan Seçimleri Kripto Piyasalarını yükseltiyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde kripto para birimi yükselen bir değer olarak görülüyor. Her ne kadar kripto para borsası oldukça değişken bir karaktere sahip de olsa, Amerikan seçimleri bu platformlarda bir artışa sebep oluyor. Kripto para borsalarından biri olup, merkezi olmayan bir kripto para platformu olan Polymarket’te işlem hacmi hemen hemen sıfır noktasından, 3 hafta gibi az bir süre içerisinde 3 milyon dolar gibi bir rakama ulaştı. İşte kripto para hakkında son gelişmeler…

Yeni üyelik açma işlemleri durdurulmadan sizde hemen 500’den fazla kripto para ile ticaret yapmak, lending ve staking’den para kazanmak için buradan Binance’ye ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Ayrıca buradan kayıt olduğunuzda komisyonlarda %20 indirim kazanırsınız.

Polymarket, kullanıcılara güncel siyasi olaylardan, popüler kültüre kadar farklı konularda kripto para kullandırarak yatırım yaptırıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz pazartesi günü Polymarket bünyesinde yatırım konusu açarak, katılımcılara Trump’ın 2020 seçimlerini kazanıp, kazanamayacağı sorusunu yöneltmişti.  Polymarket tarzı olan platformlar, özellikle siyaset ve seçim gibi konularda yatırım yaptırdığı için, pek çok yatırımcıyı kendisine çekiyor. Bu nedenle bugünlerde söz konusu sitelerde kripto para kullanılarak, oldukça yoğun bir rekabet yaşanıyor. Ancak durum sadece bununla da kısıtlı değil. Seçimler aynı zamanda kripto para üzerine yatırım yapmak isteyen pek çok kullanıcı çekiyor. Dolayısıyla seçimlerden kripto piyasası büyük miktarda kazanç sağlıyor.

Anlık olarak Bitcoin ve diğer kripto paraların teknik analizlerini paylaştığımıza Telegram kanalımıza buradan ücretsiz bir şekilde katılabilirsiniz.

Bu konuda Polymarket kurucusu olan Shayne Coplan, gerek Polymarket sistemini, gerekse kripto para biriminin ne olduğunu bilmeyen çok fazla kullanıcının Polymarket kullandığını söylüyor. Bunun da etkisiyle geçtiğimiz hafta site, son finansmanında 4 milyon kazandığı ve bu sektörde yüksek profile sahip yatırımcıları çektiği haberini vermişti.

2020 Amerikan Seçimleri Kripto Piyasalarını yükseltiyor!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!