bitcoin fiyat tahmini

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

2020 Bitcoin Fiyat Tahmini: 70.000 Dolar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analistinin çizdiği grafiğe göre 2020 yılında Bitcoin 70.000 dolara kadar yükselebilir.

Piyasanın en büyük kripto parası Bitcoin 2019 yılının sonlarında hafif çaplı düşüş yaşamış olsa da 2020 yılının ilk haftalarında bunu unutturdu. Bitcoin fiyat tahminini yapmak her ne kadar çok zor olsa da yinede grafikler aracılığı ile tahmin yorumlarında bulunulabiliyor.

Ömür Boyu Komisyonlarda 10 İndirim Kazan 1

Bu haberin yazıldığı saate göre 8.949 dolardan işlem gören Bitcoin, yüzde 2,43 seviyelerinde yükselmeye devam ediyor.

Bitcoin fiyat tahmini

Kripto para uzmanları Bitcoin’in 2020 yılı performansının 2019 yılına göre daha iyi olacağını düşünüyorlar.

Whale Panda tarafından paylaşılan grafik TradingView platformu üzerinde bir analist tarafından çizildi. Bu grafik ise Bitcoin’in 2020 yılının sonuna doğru 70.000 dolara çıkacağının konuşulmasına neden oldu. Analistin çizdiği bu grafikte gösterilen parabolik yükseliş, Bitcoin’in Mayıs ayındaki yarılanmasından sonra tüm zamanların en yüksek değerine ulaşabileceğini gösteriyor.

Grafikteki süreç tamamen planlandığı gibi ilerlerse eğer Bitcoin fiyatı 2020 yılı sonunda 70.000 dolara çıkabilir. Fakat kripto para piyasası çok ama çok riskli bir piyasa dolayısıyla bu sektörde fiyat tahmini yapmak imkansıza yakın ve bu yüzdende bu fiyat tahmininin ne kadar doğru olacağı belirsiz.

2020 Bitcoin Fiyat Tahmini: 70.000 Dolar