yeni çıkacak kripto paralar

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

2020 Yılında Yeni Çıkacak Kripto Paralar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto, 10 yıl önce Bitcoin’i ortaya attığında BTC ilk ve tek kripto para olmuştu. Geçen 10 yılda kripto para sektöründe yeni kripto paralar ortaya çıktı ve yeni tokenler geliştirildi. Yeni çıkacak kripto paralar merakla bekleniyor.

İstatistiklere gere günümüzde 4 binden fazla kripto para mevcut. Kripto para sektöründe ki bazı uzmanlar bu sayının şimdiden çok fazla olduğunu düşünüyorlar. Fakat anlaşılan o ki bu sayı önümüzde ki günlerde daha da artmaya devam edecek.

Yeni çıkacak kripto paralar

Kripto para yatırımcılarının ve uzmanlarının şimdiden piyasaya girmesini bekledikleri bazı tokenler var.

ICO Analytics tarafından oluşturulan tabloda da görüldüğü gibi geçtiğimiz aylarda yüklü miktarda yatırım almış ve kendi tokenini 2020 yılında piyasaya sürecek olan yeni projeler var.

Adsız

Hazırlanan bu tabloya baktığımızda en çok yatırım alan ve en çok ilgi çeken projenin Telegram‘a ait olduğunu net bir şekilde görüyoruz. Telegram’ın kendi düzenlemiş olduğu ilk dijital para arzıyla (ICO) 1.7 milyar dolar gibi müthiş dev bir yatırım almış ve bu yatırım sadece kripto para dünyasına değil finans dünyasına da damga vurmuştu.

Telegram’a yapılan yatırımın yanı sıra yine 100 milyon dolardan fazla yatırım alan üç farklı proje olduğunu bu tabloda görebiliyoruz. Filecoin, Polkadot ve Dfinity gibi projelerin yeni kripto paraları da büyük bir merakla bekleniyor.

Sonuçlar nasıl olacak?

Yeni kripto para projeleri her ne kadar çok büyük bir heyecan ve beklenti ile piyasaya girseler bile beklenen başarıyı yakalayamıyorlar.

Günümüzde kripto para yatırımcılarının ve uzmanlarının bekledikleri bazı yeni kripto para projeleri var. ICO sürecinde büyük başarı elde eden ve büyük yatırım elde eden bu token projelerinin, piyasaya tam anlamıyla giriş yaptıkları zaman nasıl bir performans gösterecekleri büyük bir merak konusu.

2020 Yılında Yeni Çıkacak Kripto Paralar