Bitcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Uzman Analist: “Bitcoin Yıl Sonunda 100 bin Dolar Olmayacak!”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti Tone Vays, Bitcoin’in (BTC) şimdi ve yıl sonu arasında yüzde 75’in üzerinde yükselme şansının düşük olduğunu söyledi.

YouTube’da 116 bin aboneye sahip olan analist, Bitcoin’in 2021’de 100.000 doların üzerine çıkma ihtimalinin düşük olduğunu, ancak 2022’nin ilk üç ayında hedefe ulaşılabileceğini söyledi.

“Ve hala Bitcoin’in yıl sonuna kadar 100.000 dolarlık bir seviyeyi kırmasını istiyorum, ama şu anda bu pek olası görünmüyor. Ancak 2022’in 1. çeyreği, 100.000 dolarlık bu kırılma tamamen makul bir hedef.”

Tecrübeli kripto para analisti, Bitcoin’in 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkmayı başarırsa, yukarı doğru toparlanabileceğini söyledi.

“Bu Bitcoin fiyatının 50 günlük hareketli ortalamanın hemen altında bir ret yiyeceğini tahmin ediyorum. Zaten öyle davranıyor. Ancak kısa bir süre içinde ve günlük ölçekte bu 50 günlük hareketli ortalamaya geri dönersek yukarı yönlü kırılmasını beklerim.”

Öte yandan Vays, Bitcoin için daha olası olan yolun aşağı doğru sarmal şekilde bir düşüş olduğunu söyledi.

“Ancak şimdilik temkinli davranacağız ve bunun fiyatları yeni bir düşük seviyeye indirmeyi reddetmek olduğunu varsayacağız. Kulağa ne kadar talihsiz gelse de ve yükseliş beklentim olsa da şu anda bu daha olası olan yol.”

Bu yazının hazırlanışı sırasında BTC 56.875 dolardan işlem görüyordu.

Uzman Analist: “Bitcoin Yıl Sonunda 100 bin Dolar Olmayacak!”

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!