Bitcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Ünlü Analist, 2021 Sonu İçin Bitcoin Fiyat Tahminini Açıkladı! Piyasa Çöküşünün Ne Zaman Olacağını Söyledi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü analist PlanB, bu yılın sonunda Bitcoin’in ulaşacağı seviyeyi ve mevcut kripto boğa piyasasının ne kadar daha uzun sürebileceğini açıkladı.

Anthony Pompliano ile yaptığı yeni bir röportajda, Bitcoin’e stoktan akışa (S2F) modelini ilk uygulayan kişi olarak bilinen PlanB takma adıyla tanınan ünlü analist, BTC’nin 2021’in sonuna kadar altı haneli rakamlara ulaşacağını söyledi.

“Bitcoin’in fiyatı yıl sonunda 100.000 doların altına düşerse çok ama çok şaşırırım. Bu bir nevi görüşümü, modellerimi geçersiz kılacaktır ve bu beni kesinlikle şaşırtacaktır. Noel’e kadar en az 135.000 dolarlık bir fiyat göreceğimizi düşünüyorum, çünkü zemin modelim böyle söylüyor. Temelde hepsi aynı şeyi söyleyen üç çeşit model kullanıyorum.”

PlanB, üç modelinin geleneksel olarak emtia piyasalarında arz akışına dayalı fiyat elde etmek için kullanılan S2F, zincir içi sinyalleri kullanan başka bir model ve son olarak Bitcoin için mümkün olan en düşük fiyatı bulmayı amaçlayan bir zemin modeli olduğunu söylüyor.

“Şu anda zincir üstü sinyallere bakarsak, zirvenin en az birkaç ay, yaklaşık buradan altı ay sonra olduğunu söyleyebilirim, bu yüzden, 2022’nin ilk çeyreğinin sonunda olabilir, belki de daha sonra.”

PlanB’nin S2FX modelinin üst ucu, bu döngünün zirvesinde BTC için 288.000 dolar seviyesini işaret ediyor. Ancak analist, nihai düzeltmeden önce bu hedefin üzerinde kısa bir atış yapmanın imkansız olmadığını öne sürüyor.

“Sanırım yıl sonunda 100.000 doların üzerinde veya 135.000 doların üzerinde olacağız. Belki de 288.000 dolar veya daha yüksek olan S2FX model hedeflerine doğru büyümeye devam edeceğiz. Gelecek yılın ilk ve ikinci çeyreğinde 300.000, 400.000, 500.000 dolarlık fiyatları görsem bile şaşırmam…”

Ünlü Analist, 2021 Sonu İçin Bitcoin Fiyat Tahminini Açıkladı! Piyasa Çöküşünün Ne Zaman Olacağını Söyledi!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!