Floki

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Fenerbahçe, Floki İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu. Daha önce Spartak Moskva ve Cadiz gibi takımlarla sponsorluklar duyuran ünlü meme kripto para Floki Inu, Fenerbahçe’nin yeni sponsoru oldu.

Kulübün konuya ilişkin olarak yaptığı bilgilendirme şu şekilde:

“Futbol A Takımımız ile kripto endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlayan ve dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Floki bu anlaşma kapsamında Fenerbahçe Erkek Futbol Takımımızın 2021/2022 sezonu boyunca konç sponsoru oldu.

Futbol A Takımımız bu anlaşma kapsamında 2021/2022 sezonu boyunca Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı karşılaşmalarda sahaya “Floki” logolu çoraplar ile çıkacak.

Hızla büyüyen 350.000’den fazla kullanıcı tabanıyla dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki’ye ailemize hoş geldin diyor; anlaşmanın her iki taraf için de başarılı bir iş birliği olmasını diliyoruz.”

Fenerbahçe, Floki İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!