featured

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

2018 Ayı Sezonunu Doğru Bilen Analist Uyardı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in 2018 ayı sezonuna girişini doğru bir şekilde öngördükten sonra kripto sektöründe ismi daha çok duyulur hale gelen uzman analist, lider kripto para birimine yaklaşımını güncelledi.

Peter Brandt, BTC’nin 38.000 dolardan 42.000 dolar seviyesinin üzerine keskin sıçramasıyla beraber uygun bir model oluşturduğuna inanıyor.

Twitter’da 626.000 takipçiye sahip olan uzman yatırımcı takipçilerine, piyasa değerine göre en iyi dijital varlığın “ilginç” bir teknik kurulum gerçekleştirdiğini söyledi.

Uzman analistin incelemesi, BTC’nin 33.500 dolar seviyesindeki bir dibe ulaşmasının ardından, 41.757 dolar seviyesinde tarihi bir destek ve direnç seviyesinin üzerine çıktığını gösteriyor.

“Bitcoin’in şu anda çok ilgi çekici bir grafiği var. Tetiği çekmeye hazırlanıyor.”

2018 Ayi Sezonunu Dogru Bilen Analist Uyardi
Kaynak: Peter Brandt

Tecrübeli analist, BTC’nin dijital varlıkların yol göstericisi olduğunu ve BTC’lerini başka kripto varlıklarına çevirmeye karar veren yatırımcıların gelecekte kendilerini tekmeliyor olabileceğini söylüyor.

Bununla birlikte Brandt, “HODLing” yani uzun süreli Bitcoin yatırımının hayranı olmadığını, çünkü aşırı fiyat kayıpları, yatırımcıları pozisyonlarının kârlı olması için uzun süre beklemeye zorlayacağını söylüyor.

“Bitcoin’i elinde tutmanın hayranı değilim. Bitcoin’in 11 yılda yüzde 80’lik bir düşüş geçmişi var.
Bir hodler’ın, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine dönmesi için her seferinde yüzde 400 yükselmesine ihtiyacı var.

Aynı parayı tekrar tekrar kazanmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum. İlk seferinde yeterince zor.”

2018 Ayi Sezonunu Dogru Bilen Analist Uyardi 1
Kaynak: Peter Brandt

Küresel piyasalar Rusya-Ukrayna savaşının ekonomik sonuçlarıyla mücadele etmeye devam ederken, BTC bu hafta önemli derecede fiyat oynaklığı sergiledi.

2 Mart’ta BTC, yedi günün en yüksek seviyesi olan 44,151 dolar seviyesinde işlem görüyordu. 7 Mart’ta,  aniden yüzde 13 artarak 42.376 dolar seviyesine çıkmadan önce 37.382 dolarlık haftanın en düşük seviyesine gerilemişti. Ve sonrasında bu yükselişi gerçekleştirmişti.

2018 Ayı Sezonunu Doğru Bilen Analist Uyardı!
Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!