Altcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Bu 2 Altcoin Binance Tarafından Listelendikten Sonra Patladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stellar (XLM) blok zinciri üzerine inşa edilmiş düşük değerli bir altcoin, Binance’de listelendikten sonra yükselişe geçti.

Yeni bir duyuruda, küresel kripto borsası, gizlilik odaklı MobileCoin’in (MOB) platformunda işlem görmeye başlayacağını söylüyor.

Projenin web sitesine göre,

“MobileCoin, dört temel konuyu ele alan güvenlik odaklı bir kripto para birimidir: güvenlik, işlem hızı, enerji tüketimi ve mobil cihazlar için optimizasyon.”

MobileCoin, her bir işlemin verilerine yalnızca gönderici ve alıcının erişebildiği mesajlaşma uygulamaları genelinde ödemelerde uzmanlaşmıştır. Bir masaüstü sürümü de mevcuttur.

Proje kendisini “PayPal gibi, ancak güvenli, basit, şifreli bir yardımcı para birimi” olarak nitelendiriyor.

Binance listelenmesiyle ilgili haberler, MobileCoin’in iki farklı ani yükselişle yukarı doğru hareket etmesine neden oldu ve keskin bir düzeltme yapmadan önce yüzde 101 artarak 3,62 dolardan 7,29 dolara yükseldi.

MOB, yazının yazıldığı sırada yüzde 20 düşüşle 5,45 dolardan işlem görüyor.

Ayrıca Binance’de listelenen Nexo (NEXO), ödünç verme ve ödünç alma platformu kullanıcılarına yıllık faiz üzerinden yüzde 17’ye varan oranlarda kazanç sağlıyor.

Projenin web sitesine göre, Nexo 200’den fazla yargı bölgesinde dört milyondan fazla kullanıcıya sahip ve şu anda yönetim altındaki varlıklarda (AUM) 12 milyar doların üzerinde elinde tutuyor.

Binance, NEXO hakkında şunları söylüyor:

“Nexo, perakende kullanıcılara borç verme, ödünç alma, alım satım ve kredi kartları gibi bankacılık hizmetleri sunan blok zinciri tabanlı bir borç verme protokolüdür.

NEXO token, yönetim ve platform faydalarının yanı sıra faiz ödemeleri almak için kullanılıyor.”

Yazının yazıldığı sırada NEXO, yüzde 11,8 artışla 2,8 dolardan işlem görüyor. Altcoin başlangıçta yüzde 23 artışla 2,21 dolardan 2,72 dolara yükseldi ve ardından 2,29 dolara düştü.

Binance, hem MOB hem de NEXO’nun Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD) ve Tether (USDT) ticaret çiftlerinde işlem göreceğini duyurdu.

Bu 2 Altcoin Binance Tarafından Listelendikten Sonra Patladı!
Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!