Altcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Kurumsal Yatırımcılar Bu Altcoin’e Yatırım Yapmaya Devam Ediyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumsal yatırımcılar, bu altcoin’e yatırım yapmaya devam ediyor.

Dijital varlık yönetimi firması CoinShares’e göre, kurumlar, kripto yatırım ürünlerine art arda 12 hafta giriş yapmaya devam etti.

Görünüşe göre, Tron (TRX), altcoin listesinin tepesine yakın bir yerde yükseldi ve geçen hafta 21,9 milyon dolarlık giriş kaydetti.

Kripto yatırım firmasına göre Ethereum, Solana (SOL), Polkadot (DOT), Cardano (ADA) ve XRP de dikkate değer haftalık girişler kaydetti.

5 Kasım’da sona eren haftada, Ethereum 31,4 milyon dolar, Solana 9,6 milyon dolar, Polkadot ve Cardano sırasıyla 8,5 milyon dolar ve 5 milyon dolar giriş kaydetti. Aynı dönemde XRP’ye girişler 2,5 milyon dolara ulaştı.

Screenshot 1 5 1
Kaynak: CoinShares

Geçen hafta, Bitcoin (BTC), tüm kripto varlıkları arasında en büyük giriş hacmini gördü. Yıldan bugüne, lider kripto para birimi 6 milyar doların üzerinde giriş kaydetti.

“Bitcoin, geçen hafta tüm dijital varlıkların en büyük girişini temsil eden toplam 95 milyon ABD doları giriş gördü. Bu 8 haftalık boğa koşusunda girişler şu anda toplam 2,8 milyar ABD Doları, yıldan bugüne girişler ise 6,4 milyar ABD Doları ile rekor seviyeye ulaştı.”

Raporun tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Kurumsal Yatırımcılar Bu Altcoin’e Yatırım Yapmaya Devam Ediyor!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!