Binance

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Binance, Bu Altcoin’e Yatırım Yaptı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük hacimli kripto para borsası olan Binance’ın, bu altcoin’e yatırım yapması sonrası büyük yükselişler yaşandı.

Bugün Binance Labs, WOO Network’e (WOO) 12.000.000 dolarlık bir yatırım yaptığını duyurdu.

“Binance Labs, iki taraf uzun süredir devam eden ilişkilerini genişletirken WOO Network’e 12 milyon dolar yatırım yaptı.

Yatırım, yetenek kazanımı, araştırma, geliştirme ve yeni merkezi olmayan ürünlerin geliştirilmesi yoluyla WOO Network’ün hızlı genişlemesini destekleyecek.”

Binance Labs’in likidite sağlayıcısına yaptığı sekiz haneli yatırım, WOO’nun Kasım 2021’deki 30.000.000 dolarlık bağış toplama turunun ardından ikinci en büyük yatırım oldu.

“WOO Network’ün Series A+ bağış toplama turu, Three Arrows Capital, PSP Soteria Ventures, Gate Ventures, QCP Capital, Crypto.com Capital, Avalanche ve BitTorrent gibi stratejik ortaklar tarafından yönetilen ve Kasım ayında duyurulan 30 milyon dolarlık Series A’nın hemen ardından geldi.”

Kronos Blockchain’in arkasındaki ekip tarafından kurulan WOO Network (WOO), kripto ticaretine sıfır ücretli kripto para birimi işlemlerini getirmeyi amaçlayan yerleşik deflasyonist önlemlere sahip, merkezi olmayan bir Fintech girişimidir.

Binance açıklamasına göre, WOO Network: 40’tan fazla kuruma, borsaya, ticaret ekiplerine, cüzdanlara ve merkezi olmayan uygulamalara aktif likidite sağlıyor.

Ağın yerel ERC-20 token’ı olan WOO, stake etme ve işlem ücreti indirimleri için de kullanılır.

WOO, milyon dolarlık fon duyurusuna yanıt olarak yaklaşık yüzde 28’lik bir fiyat artışı yaşadı ve 0,91 dolardan 24 saatin en yüksek seviyesi 1,27 dolar seviyesine ulaştı.

WOO Network (WOO) Nasıl Satın Alınır?

Binance’nin yatırım yaptığı kripto para birimi WOO, şimdilik Binance’de işlem görmüyor ama dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası olan Binance’nin WOO’ya yüksek miktarda yatırım yapması ilerleyen dönemde WOO’nun Binance’de listelenebilme potansiyelinin çok yüksek olduğuna işaret ediyor.

WOO satın almak ise çok kolay bir işlemdir. Sadece birkaç adımda sizlerde WOO’ya sahip olabilirsiniz.

1.Adım: En iyi altcoin borsası olan Gate.io’da hesabınız bulunmuyorsa Gate.io’dan hesap açmanız gerekiyor. Buraya tıklayarak kolay bir şekilde Gate.io borsasından hesabınızı çok basit birkaç adımda açabilirsiniz.

2.Adım: Gate.io hesabınızı açtıktan sonra WOO/USDT ve WOO/ETH işlem pariteleri üzerinden yine çok basit bir şekilde alım satım işlemleri yapabilirsiniz.

WOO yazının yazıldığı sırada Gate.io’da 1.19 dolardan işlem görüyor.

gate woo
4 Saatlik WOO/USDT Grafiği. Kaynak: Gate.io

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır.
BİTCOŞAR’ın görüşünü yansıtmaz. Her yatırım ve tüm ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Binance, Bu Altcoin’e Yatırım Yaptı!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!