Bitcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Bitcoin 41 Bin Dolara Düştüğünde Milyonlarca Dolarlık Tasfiye Gerçekleşti!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Çinli kripto para gazetecisi Colin Wu, CoinGlass analitik platformundan elde ettiği son bir saatte Bitcoin ve Ethereum’da tasfiye edilen vadeli işlem pozisyonlarının büyük değeri hakkında veri paylaştı.

Bitcoin’in 46.000 dolar bölgesinden 42.000 dolar seviyesinin düşmesine neden olan olumsuz haberlerin sonrasında, BTC şu anda 42.296 dolardan işlem görürken, ETH, 3.236 dolardan işlem görüyor.

30 Dakikada 102 Milyon Dolar Likit Edildi

CoinGlass’tan alınan verilere göre, sadece 30 dakika içerisinde, Bitcoin ve Ethereum vadeli işlemleri dahil olmak üzere 102 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti. Bu, Bitcoin’in 41 bin dolar seviyesine ve Ethereum’un 3.114 dolar seviyesine düşmesine neden oldu. Tasfiyelerin 40 milyon doları Bitcoin’de, 42 milyon doları Ethereum’da gerçekleşti.

Federal Rezerv (Fed) bir faiz oranı artışı yapacaklarını söyledikten sonra Bitcoin, 46.000 dolardan 42.000 dolara düştü. Bitcoin hash oranı, ikinci en büyük madencilik merkezi olan Kazakistan’daki internetin kapanması nedeniyle (ülkede yayılan isyanlar nedeniyle) önemli ölçüde düştü.

Peter Schiff, Çok Az Kurumun Gerçekten BTC Satın Aldığını Söyledi

Euro Pacific Capital ve SchiffGold’un CEO’su Peter Schiff, kurumların sosyal medyada söylenildiği gibi gerçekten lider kripto para birimini satın almadıklarını söyledi.

Schiff’e göre, aslında BTC satın alan çok az kurum var ve bunların çoğunun 2021’in sonuna kadar satıldığını da sözlerine ekledi.

Bitcoin karşıtı ve altın sevdalısı olan Schiff’e göre, geçen yıl Bitcoin satın alanlar, BTC fiyatındaki düşüş nedeniyle büyük maddi kayıplara uğradı. SchiffGold CEO’su, 2022’nin kripto için önceki yıla göre daha kötü olacağını tahmin düşünüyor.

Bitcoin 41 Bin Dolara Düştüğünde Milyonlarca Dolarlık Tasfiye Gerçekleşti!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!