USDB

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Fantom, Stabilcoin Olan USDB’yi Duyurdu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DeFi, DApp ve kurumsal uygulamalar için bir blok zinciri platformu olan Fantom Vakfı (FantomFDN) USDB adında bir stabilcoin tasarladı. Ürünün temeli Bridge, Geleneksel Finans, Staking, xFHM, Mint USDB ve USDBank’ı kapsar.

USDB Çevresindeki Ayrıntılar

USDB’nin arkasındaki ekip, Twitter’daki son etkinliğinden öne çıkanları tahmin etti. Ayrıntılardan biri, şimdi Balance olarak adlandırılan FHM Protokolü ile USDB stabilcoin arasındaki birleştirmeyi içeriyor. Hem FHM hem de USDB için iş geliri sağlıyor ve ekip, madencinin zaten yayında olduğunu duyurdu.

Özelliğin çok sayıda ortaklıktan destek alması beklenirken, LiquidDriver aracılığıyla çiftçilik yapılabilir. Açıklamada, “Tekli Stake, kalıcı kayıplar ve istikrarlı ödüller için çözümlerle yakında geliyor” yazıyor.

Ek olarak, ekip yüzde 21 ile yüzde 32,5 arasında değişen ödüllere sahip TradFi tahvillerini tanıttı. Gelecekteki bir noktada, tüm topluluk, USDB’nin sabit değerini korumak için tüm kullanıcıların toplanan fonlarını birleştirecek havuzlara katılmaya davet edilecek.

Ödünç verme ve ödünç alma, ekibin yeni hizmetleri mevcut sistemlerine entegre ederek önümüzdeki aylarda tanıtacağı diğer özelliklerdir.

FTM’nin Son Oynaklığı

Fantom’un yerel kripto para biriminin (FTM) geçen yıl boyunca önemli bir hareket kaydetti. On iki ay önce USD değeri 0,43 dolar civarındayken, şu an itibariyle 1,42 dolardan işlem görüyor. Yine de, mevcut fiyat seviyesi, Ocak 2022’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 3,50 dolardan çok uzak.

Mart ayının başında, Andre Cronje (en çok Fantom ve Yearn Finance konusundaki çalışmaları ile tanınır) artık kripto para birimi alanında çalışmayacağını söyledi. Fantom Vakfı Kıdemli Çözüm Mimarı Anton Nell de benzer bir açıklama yaptı.

Biraz beklendiği gibi, Fantom’un fiyatı haberlerden sonra düştü. Yine de Fantom Vakfı, çıkışın projenin operasyonlarını etkilemeyeceğini söyledi. Kısa bir süre sonra, Cronje ayrıldığını doğruladı ancak Fantom’un “doğru teknoloji yolunda” olduğunu iddia etti:

“Kripto ve DeFi’den uzaklaşma kararı vermiş olsam da, Fantom ekibi onlarla olan ilişkim boyunca onurlu bir şekilde davrandı. Doğru teknoloji yolunda olduklarına inanıyorum ve başarılı olmaya devam edeceklerinden hiç şüphem yok.”

Fantom, Stabilcoin Olan USDB’yi Duyurdu!
Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!