Coinfest

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Coinfest Asia Yakında Gerçekleşecek! İşte Detaylar!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinfest Asia, Asya’nın Endonezya’da gerçekleşen ilk ve en büyük kripto festivalidir. Bir Chainanalysis raporuna göre, 2021’in ilk yarısında Asya Coğrafyası, toplam 1,16 trilyon dolarlık küresel kripto para işlem hacminin yüzde 28’ine sahip oldu. Ardından Messari’den gelen veriler, Asya pazarlarının Haziran 2020 ile Haziran 2021 arasındaki 296 milyar dolarlık işlemle küresel kripto para etkinliğinin yüzde 43’ünü oluşturduğunu gösterdi.

Coinfest

Çin’in Kripto Sektöründeki Gelişimi

Geçen yıl, Asya kripto haber kaynaklarına göre Çin’de kripto sektörünün gelişimi hakimdi. Çin dışında, diğer Asya ülkeleri de (bazıları Endonezya ve Singapur olmak üzere) dijital varlıklarla ilgili net kuralları olan haberlere katkıda bulundu. Asya’daki büyüme hızı aynı zamanda merkezi olmayan finans (DeFi) sektörü; artan fon toplama, proje yatırımları, toplumun çeşitli çevrelerine ulaşan ve kripto hakkında bilgi ve de eğitim sağlayan çeşitli toplulukların varlığı ile desteklendi.

En fazla nüfusa sahip en büyük kıta olarak, bu bölge çok geniş fırsatlara sahip. İyi bir ekosistem tarafından desteklendiği sürece dünyada kripto kabulü için önemli bir yer haline gelebilir. Uluslararası bir kripto festivalinin varlığı da, bu ekosistemin oluşumuna doğru bir adım olabilir. Bu yüzden Coinfest Asia da tam olarak burada önemli bir görev alıyor.

Coinfest Asia, Coinvest tarafından Asya’da kripto para birimlerinin ve web3’ün geleceğine odaklanan bir endüstri etkinliğidir. Festival formatında düzenlenen Coinfest Asia; kripto varlık meraklıları, kripto sektör liderlerinin ve yöneticilerin bir araya gelip Asya’da kripto varlıklarının ve blockchain teknolojisinin geleceğini inşa etmek için tartışabilecekleri bir platform olmayı hedefliyor. Etkinlik 25-26 Ağustos 2022’de Endonezya’nın Bali kentinde gerçekleşecek.

İki gün boyunca devam edecek olan etkinlikte, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli ilgi çekici konularda, alanlarında uzman konuşmacılar yer alacak:

-GameFi: toplu kripto benimsemeye giden yol

-Asya’da Kripto Vergilendirmesi

-2023 Kripto Görünümü

-Önümüzdeki 4 Yılda NFT Trendleri

-Kurumsal DeFi’nin Yükselişi

-Metaverse: Ne Yanlış Gidebilir?

-Asya’da NFT Manzarasında Gezinme

Açık Finans Web 3.0’ın Geleceği

-2022 Hawkish Politikası

Endonezya Asya’daki Dijital Sektörün Merkezi Haline Gelebilir!

İlk Coinfest Asya baskısında Endonezya, dünya çapında 7. en büyük kripto kullanıcı tabanına ve 4. en büyük nüfusa (270 milyon) sahip olduğu için ev sahibi olarak seçilmişti. Verilere göre 2022 yılına kadar Endonezya’daki kripto sahipleri, toplam nüfusa kıyasla yüzde 85 artarak 7,4 milyon kişiye ulaşacak, bu da ülkede hala büyük bir büyüme için çok yer olduğu anlamına geliyor. Ayrıca, bu yılki G20’nin ev sahibi olarak Endonezya, Asya’daki dijital ekonomik dönüşümün merkezi haline gelebilir.

Coinfest Asia etkinlik koordinatörü Dhila Rizqia, şu şekilde açıklamalarda bulundu:

”Coinfest Asia’nın düzenleyiciler, proje yapıcılar, geliştiriciler ve topluluğun kripto endüstrisinin daha iyi gelişmesi için yenilikler yaratmak üzere birbirleriyle bağlantı kurması için alan açabileceğini umuyoruz.

Asya sakinleri, özellikle de SEA, dijital dünyadan daha fazla fayda sağlayabilir”

Coinvest Hakkında Coinvestasi, 2017’den beri var olan kripto para birimleri, dijital varlıklar ve blok zinciri teknolojisi ile ilgili olaylar ve bilgiler için önde gelen bir Endonezya medya platformudur.

Coinfest Asia ile ilgili en son bilgilere ve daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Coinfest Asia Yakında Gerçekleşecek! İşte Detaylar!
Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!