Solana

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Solana Ve Bu 3 Altcoin’i Neler Bekliyor! Uzman Analist Açıkladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakından takip edilen bir kripto analisti, kripto pazarındaki belirsizlikler arasında Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Chainlink (LINK) ve ApeCoin (APE) için bir analiz yaptı ve bizlere sundu.

Twitter’da 176.500 takipçiye sahip olan uzman kripto analisti Altcoin Sherpa, takipçilerine, Solana’nın tüm zamanların en yüksek seviyesine tekrar ulaşacağına ancak kısa vadede söz konusu kripto varlığın mevcut 39,95 dolar işlem fiyatından yüzde 25 yükselebileceğini söyledi.

SOL
Kaynak: Altcoin Sherpa/Twitter

Avalanche için analist, ölçeklenebilir blok zincirinin yaklaşık 12 dolara düşmeden önce önümüzdeki aya kadar 40 dolara yükselebileceğini söylüyor. Bu yazının yazıldığı zaman diliminde, AVAX 23,05 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

AVAX
Kaynak: Altcoin Sherpa/Twitter

Chainlink yükselmeye devam ederken Altcoin Sherpa, LINK’in yükseliş trendini yaklaşık 11 dolar seviyesinden kırabileceğini söylüyor. Merkezi olmayan oracle ağı şu anda 8,71 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

LINK
Kaynak: Altcoin Sherpa/Twitter

ApeCoin’e gelecek olursak, analist Bored Ape Yacht Club altcoin fiyatının 7 doların üzerine çıktığında düşeceğini, bu nedenle 5 dolara yakın bir satın almanın akıllıca olacağını düşünüyor. Bu yazının yazıldığı zaman diliminde, APE 5,32 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

APE
Kaynak: Altcoin Sherpa/Twitter

Kripto analisti, varlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin yarısından daha azında işlem gördüğü için Bitcoin (BTC) hakkındaki görüşünü de paylaşıyor. Lider kripto para birimi şu anda 29.381 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Bitcoin için ise düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Hala 30 bin doların ortasına bir miktar yardım pompasının önce geleceğini düşünüyorum ama aynı zamanda bu aralığın en düşük seviyelerine dokunma fikrine de açığım. Uzun süredir kullanılmayanlar, EQ [eşitlik] kaybolursa daha gerçekçi olacaktır. Açıkçası emin değilim.”

BTC
Kaynak: Altcoin Sherpa/Twitter
Solana Ve Bu 3 Altcoin’i Neler Bekliyor! Uzman Analist Açıkladı!
Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!