Altcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

2021 Sonlarında En İyi Performans Gösterebilecek 5 Altcoin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü analist ve Altcoin Daily’nin kurucu ortağı Aaron Arnold, yükselmeye hazır olduğunu düşündüğü en iyi beş altcoin’i açıkladı.

YouTube’da 1,08 milyon aboneye sahip olan ünlü analist Aaron Arnold, ilk seçiminin Polkadot (DOT) olduğunu söylüyor. Arnold, platformun merakla beklenen parachain slot müzayedelerinin, blok zincirlerin ağda başlatılmasını sağlayacak meyve vermeye başlamasıyla birlikte, DOT’un Kasım ayında toplanmaya hazır olduğunu düşünüyor.

Polkadot ekibinden, parachain kaydını etkinleştirme hareketini açıklayan bir tweet paylaştı.

“Parachain müzayedeleri muhtemelen 4 Kasım’da başlayacak ve 4 Kasım’da olmazsa o civar zaman zarfında olacak. Mesele şu ki, Polkadot bir sonraki seviyesine giriyor.”

CoinGecko’ya göre, Polkadot kısa süre önce tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırdı ve şu anda 51,24 dolardan işlem görüyor.

Sıradaki altcoin ise Ethereum (ETH) akıllı sözleşme rakibi Avalanche (AVAX). Arnold, AVAX’ın risk sermayesi yatırımcıları arasında popülaritesinin arttığını belirtiyor.

“Avalanche Vakfı, VC parasını ekosistemine aktarmaya devam ediyor, bu da bu alandaki en iyilerden bazılarını kendine çektiği anlamına geliyor. Bu Avalanche için büyük ölçüde yükseliş anlamına geliyor.

Parayı harcıyorlar. Çok fazla inşaat, geliştirme ve para getirecekler, bu yüzden Avalanche konusunda iyimserim.”

Analist, Avalanche Foundation’ın, merkezi olmayan finans (DeFi) ve takas edilemez token (NFT) platformlarının yanı sıra diğer ‘ortaya çıkan kullanım durumlarında’ gelişmeyi teşvik edecek 220 milyon dolarlık bir yatırım fonu olan Blizzard’ı yeni başlattığını belirtiyor.

Arnold’un üçüncü altcoin seçimi Cardano (ADA). Cardano akıllı sözleşme blok zincirinden, ağdaki kullanımın hızla arttığını gösteren zincir üstü verilere işaret ediyor.

“Cardano’da özellikle şu nedenle yükseliş var: Toplam işlem sayısından, günlük işlem sayısından, günlük toplam ücretten bahsetsek de, Cardano (ADA) kullanımı artıyor…

Tüm bunlar Cardano için inanılmaz derecede olumlu ve ekosisteminin bu kadar büyüdüğünü görmek güzel.”

Ayrıca metaverse token’ı Decentraland’ı (MANA) başka bir en iyi rakip olarak analistin listesinde yer alıyor.

Facebook’un metaverse geliştirmeye odaklanma duyurusunun, yatırımcıların dikkatini sektöre yönelttiğini ve bunun MANA’nın fiyatının yüzde 300’den fazla patlamasına yardımcı olmuş olabileceğini söyledi. Şu anda MANA 2,92 dolardan işlem görüyor.

Son olarak Arnold, THORChain’e (RUNE) baktı. Protokolün Ethereum, Bitcoin (BTC), Binance Smart Chain (BSC) ve THORChain arasında zincirler arası takasları etkinleştirme yeteneğini vurgulayarak DeFi’ye daha fazla birlikte çalışabilirlik getiriyor.

“Size karşı oldukça dürüst olmak gerekirse, THORChain hakkında ne kadar çok şey öğrenirsem, o kadar çok içine giriyorum. Kullanışlı görünüyor.

Elbette tüm bunlarla KYC (müşterinizi tanıyın) yok, bu da onu yine çok havalı kılıyor.”

Yazının yazıldığı sırada RUNE, 16,40 dolardan işlem görüyor ve 20 dolarlık bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru tırmanmaya devam ediyor.

2021 Sonlarında En İyi Performans Gösterebilecek 5 Altcoin!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!