featured

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

2022 Çin Metaverse Haftası Resmen Başladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metaverse, büyük ticari ve sosyal değere sahip yeni nesil bir teknoloji platformudur. 5G/6G, yapay zeka, AR/VR, bulut bilişim, IoT ve diğer yeni nesil bilgi altyapılarına dayanan metaverse, ekonomik sistemlerin, kullanıcı deneyiminin ve fiziksel dünyanın içeriğinin büyük ölçekli dönüşümü yoluyla gerçek dünyanın sanallaştırılmasını ve dijitalleştirilmesini gerçekleştirir.

En sonunda çeşitli araç ve platformların sürekli entegrasyonu ve evrimi tarafından şekillendirilen kaynak paylaşımı, varlık standartları ve fikir birliği protokolleri vb. tarafından desteklenir. Yetkili analistlerin tahminlerine göre, metaverse pazarı 2025’te yıllık yüzde 13,1’lik bir bileşik büyüme oranıyla 1 trilyon dolara ulaşacak.

Ayrıca 2021 yılı, daha önce görme, duyma ve şimdi dokunma ve koklamadan çok yönlü bir sürükleyici deneyim yükseltmesi getiren bir metaverse dalgasının başlangıcı oldu. Metaverse reklamcılığı aynı zamanda mevcut tek boyutlu tek çıktı düzleminden tüketicilerin hissedebileceği, katılabileceği, yaratabileceği ve dolaşabileceği dört boyutlu bir alana dönüştü ve görsel medyadan tüm algıları kapsayan yeni bir medya çağına adım attık!

Böyle bir arka plan altında, “2022 Çin Metaverse Haftası”, metaverse uygulayıcılarını ve meraklılarını bir araya getirmek için 20-21 Mayıs tarihlerinde Şanghay’da düzenlenecek.

2022 Çin Metaverse Haftası, metaverse bilgi toplama platformu CC Global tarafından organize edildi. Bu etkinlik, metaverse, markalar, oyun, sosyal, avatarlar, NFT’ler, 3D, VFX, VR, AR, Web3 ve ötesindeki inşaatçıları, girişimcileri, yatırımcıları ve uzmanları bir araya getiriyor.

Ayrıca birçok farklı konuyu kapsamaktadır ve metaverse geleceği için Çin ile küresel metaverse endüstrisini birbirine bağlayan bir ticari borsa platformu oluşturmayı amaçlayan metaverse’ün farklı anlayış düzeylerini ele alacak.

2022 Çin Metaverse Haftası Katılmaya Değer!

CC Global, metaverse  için üst düzey bir iletişim platformu oluşturmaya, markalar için sınırsız iş fırsatı yaratmaya ve uluslararası bir metaverse ekosistemiyle bir zirve oluşturmaya odaklanıyor.

Tartışılacak en modern konular

Viral sanal insan, sanal dijital alan pazarlaması, NFT dijital koleksiyonu, IP operasyonu, sürükleyici oyunlaştırma deneyimi tasarımı vb.

Çeşitli markaları ve sahne sağlayıcıları kapsar

MetaUp2022 Metaverse Dijital Pazarlama Zirvesi, Çin ve küresel metaverse marka pazarlama ekosistemini kapsamlı bir şekilde kapsayacak ve size yeni iş ilişkileri kurma ve Web3, metaverse (platform/çözüm/proje), blok zinciri, NFT’ler, markalar (lüks ürünler, kozmetik ve güzellik, FMCG, Perakende vb.), VR, AR, XR ve MR gibi sanal gerçeklik teknolojileri, avatar, AI, 3D, VFX, işleme, oyun motoru teknolojisi, video oyun teknolojisi platformu, IP Sağlayıcıları ve kuluçka, UGC (Yaratıcı Ekonomi Platformu), oyun ve sosyal, uluslararası medya ve yatırım, bireyler (oyun geliştiriciler, meraklılar, sosyal aşıklar ve geliştiriciler), metaverse bireysel meraklıları ve GameFi’de endüstri paydaşlarıyla tarihi ortaklıklara ulaşma fırsatı sunacak.

12

Yüksek kaliteli içerik

2022 Çin Metaverse Haftası, size en yeni endüstri bilgilerini sunmak için yurtiçi ve yurtdışından alanında uzman konuşmacıları bir araya getiriyor. Metaverse dijital pazarlama endüstrisinin ana eğilimlerini kavrayacak ve markaların yeni metaverse dijital alanına nasıl bağlanabileceği konusunda benzersiz bilgiler edineceksiniz.

123

20 Mayıs:

  • Ana Forum: Metaverse uyanışı altında pazarlama devrimi
  • Alt Forum I: Avatarlar-Metaverse ve Gerçekliği Birbirine Bağlayan Uygulama
  • Alt Forum II: NFT-Öncü Marka Pazarlaması için Yeni Kod
  • Alt Forum III: Oyun etkileşimi ve sürükleyici tasarım

21 Mayıs:

  • Ana Forum: Metaverse, Web3’ün Yeni Çağı
  • Alt Forum I: GameFi Metaverse
  • Alt Forum I: Karma Gerçeklik ve Sanal Dünya

Temel konular

  • Metaverse yenilik vitrini
  • MetaUp Ödül Töreni
  • İş sosyal müzakere
  • Metaverse Yol Gösterisi

Sosyal Kokteyl Partisi Sayesinde Üst Düzey Ticari İşbirliği Gerçekleştirebilirsiniz!

2022 Çin Metaverse Haftası, ağınızı genişletmenize, iletişim kurmanıza, ortaklıklar kurmanıza ve iş anlaşmaları yapmanıza yardımcı olacak büyük ölçekli, yenilikçi, markalı, etkili ve benzersiz bir sosyal ağ etkinliğidir.

MetaUp Ödül Töreni

“Metaverse Pazarlama Büyümeyi Güçlendirsin” konseptine bağlı kalarak düzenlenen MetaUp Ödül Töreni, yenilikçi metaverse pazarlamanın değerini derinlemesine keşfetmek ve daha fazla marka reklamcısına, sahne sağlayıcısına ve pazarlama uygulayıcısına yenilik yapmaya ilham vermek için profesyonel ödüller veriyor.

Yeni bir model oluşturmayı ve endüstrinin gelişimi için bir referans noktasıdır. Buna ek olarak, organizasyon komitesi ayrıca olağanüstü vakalar için ödülleri özelleştirecek, bu nedenle ürünlerinizi, teknolojilerinizi ve gururlu ekibinizi getirin ve teşhir ve onur kazanmak için yarışmaya katılın!

Ödüller

  1. En İyi 10 Metaverse Pazarlama Sektörü Durum Ödülleri
  2. En İyi 10 GameFi Ödülü
  3. 10 En İyi NFT Platformu Ödülü
  4. 2022 Metaverse Pazarlama İnovasyon Ödülü
  5. 2022 En Değerli İnovasyon Ödülü
  6. En Popüler GameFi Metaverse Ödülü
  7. Avatarlar Yeni Yetenek Ödülü
  8. En Değerli NFT Platformu Ödülü
  9. Üstün Metaverse Pazarlama Çözümü Ödülü
  10. Metaverse Pazarlama Etkili Marka Ödülü

2022 yılı Metaverse yılı olacak ve herhangi bir endüstri için metaverse’e hızlı bir giriş noktasıdır. Şu anda, birçok şirket metaverse sektörüne giriş yaptı. Bir metaverse bilgi toplama platformu olarak CC Global, metaverse endüstrisindeki birçok endüstri uzmanını bir araya getiren, en fazla katılımcı ile metaverse endüstrisindeki en profesyonel ve araştırmaya yönelik endüstri zirvesi olan “Asia Pacific Metaverse New Era Summit”i gerçekleştirdi.

Öyleyse gelin ve 20 Mayıs 2022’de bir metaverse partisi için bize katılın.

Etkinlik kaydı için buraya tıklayabilirsiniz.

2022 Çin Metaverse Haftası Resmen Başladı!
Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!