Boğa Sezonu

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Boğa Sezonu Ne Zaman Bitecek? Ünlü Analist Yorumladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti Jason Pizzino, Bitcoin ve kripto piyasalarının geneli için mevcut boğa sezonunu sona erdireceğini düşündüğü olayları açıkladı.

YouTube’da 217.000 takipçiye sahip olan ünlü analist Pizzino, Bitcoin hakimiyetinin ve piyasa duyarlılığının bir boğa sezonunun ne zaman sona ereceğini tahmin etmede önemli faktörler olduğunu söyledi. Bitcoin hakimiyeti, diğer tüm kripto varlıklarının piyasa değerine göre Bitcoin’in değerini izler.

Kripto analistine göre, tarihe dayalı olarak, bir boğa sezonu sırasında Bitcoin’e para akar ve böylece Bitcoin, kripto para piyasasındaki pazar payını artırır.

Pizzino ayrıca, kripto piyasasının şu anda bu döngüde son kez yükseliş gerçekleştirmeden önce piyasa hakimiyetini artıran Bitcoin’in son aşamalarından birinde olabileceğini söyledi.

“Yani şu anda geçmiş yıllarda yaşananları tekrar ediyorsak, belki de para altcoin’lere geri akmadan önce Bitcoin’in bir miktar hakimiyetini yeniden kazanmasının bu son aşamalarından birindeyiz. Ve insanlar, piyasa yükselirken o son bir coşku ve adrenalin yaşarlar.

Peki Bitcoin ve kripto para birimi boğa sezonunun ne zaman sona ereceğini anlamak için bundan ne çıkarabiliriz? Burada baktığımız asıl şey, bu dönüm noktalarını ne zaman elde ettiğimizdir. Yani piyasa yavaşlamaya başladığında ve sonra diğer yöne geri döndüğünde bu olay gerçekleşir.

Bu, paranın Bitcoin’e geri aktığı ve daha sonra görebileceğiniz gibi daha kısa bir süre için altcoin’lere geri döndüğü zamandır. Çünkü insanlar belki de altcoin’lerin tekrar oynama zamanı geldi diye düşünüyor. Ancak bu durumda daha yüksek bir taban elde ediyor ve sonra Bitcoin’e geri dönüyor. Yani altcoin partisi bitmiş gibi görünüyor.

Ve şu anda bir nevi bunu anlıyoruz. Böylece iki dip noktamız olduğunu görebiliyoruz. Burada küçük bir çift dip yaptı ve para şu anda Bitcoin’e akıyor, ancak bu süre içinde hala bazı eski kripto paralar patlıyor. Sadece tüm alana yayılmadı.”

Pizzino, olumlu haberlerin fiyatları zar zor yükseltmesinin, piyasanın düşüşe geçtiğinin bir göstergesi olduğunu söylüyor.

“Şu anda, Bitcoin’in yaşadığı şey bu çünkü pek çok kötü haber onu gerçekten çok kötü etkilemiyor. Hala daha yüksek seviyelere ulaşıyoruz yani piyasa yükselmeye devam ediyor ve diğer taraftan iyi haberler hala piyasanın yükselmesine sebep oluyor.

Ayı piyasasına girersek, tam tersi olacak. İyi haber sadece piyasayı ayakta tutacak. Aslında çok fazla yukarı çekmeyecek ve kötü haberler piyasayı daha da fazla zorlamaya devam edecek.”

Boğa Sezonu Ne Zaman Bitecek? Ünlü Analist Yorumladı!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!