Ethereum

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Verilere Göre Bu 3 Ethereum Rakibi Hızla Büyüyor ve ETH’den Daha İyi Yükseliyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasaları yeni yıla zorlu bir başlangıç ​​yaparken, akıllı sözleşme platformlarının lideri olan Ethereum’un rakipleri, hızla büyümeye devam ediyor.

Bir girişim şirketi olan Electric Capital, yeni bir yıllık geliştirici raporunda, Ethereum’un hızlı büyümesinin devam etmesine rağmen, gelecek vaat eden Ethereum rakibi blok zinciri projesinin benzeri görülmemiş bir hızla yükseldiğini söylüyor.

“Polkadot, Solana, NEAR, BSC (Binance Smart Chain), Avalanche ve Terra, Ethereum’un tarihinin benzer noktalarında yaptığından daha hızlı büyüyor.”

Katman 1 blok zinciri protokolü Solana (SOL), Kasım ayında 2 doların altından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 260 dolara sıçrayarak muazzam bir yıl geçirdi. Bu altcoin şu anda 139,36 dolardan işlem görüyor.

Zincirler arası birlikte çalışabilirlik protokolü olan Polkadot (DOT) da 2021’de büyük bir patlama gerçekleştirdi. DOT, Kasım başında 10 doların altında işlem görürken 54,98 dolara kadar yükseldi ve şu anda 25,56 dolardan işlem görüyor.

Piyasa değerine göre en büyük kripto varlıklar listesinde 10. sırada yer alan Terra (LUNA), 2021’in ilk yarısında bir doların altından 20 doların üzerine çıktı, Mayıs ayındaki düşüşün ardından istikrarlı şekilde yukarı doğru hareket etmeye devam etti ve Temmuz’dan bugüne yaklaşık 10 kat yükseliş gerçekleştirdi. LUNA şu anda 72 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Electric Capital’in kurucu ortağı Avichal Garg, tam zamanlı aylık geliştiricilerdeki büyümeyle ilgili önemli verileri Twitter’dan paylaştı.

Verilere göre yıl içinde Terra’nın yüzde 312 artarak ilk sırada yer aldığını ve Solana’nın yüzde 307 ile ikinci sırada olduğunu belirtti.

Garg ayrıca Ethereum’un büyümesine de dikkat çekti.

“Ethereum toplam geliştiricilerde yüzde 42’den fazla ve tam zamanlı geliştiricilerde yüzde 24’den büyüdü. Yaklaşık 700 yeni geliştirici, her ay Ethereum ekosistemine katkıda bulunuyor.”

Garg ayrıca, Polkadot’un 2020’den 2021’e kadar Ethereum’a kıyasla yüzde 66,6’lık büyümesini gösteren bir tablo yayınladı.

FIWphBmUcAcUYqi
Kaynak: Avicahal/Twitter

Yazının yazıldığı sırada, ETH, gün içi 3,79 düşüşle 3.232 dolardan işlem görüyor.

Verilere Göre Bu 3 Ethereum Rakibi Hızla Büyüyor ve ETH’den Daha İyi Yükseliyor!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!