Bitcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

SON DAKİKA: Amerika, Bitcoin ve Diğer Dijital Varlıkları Düzenleme Kararı Aldı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Biden yönetimi, Bloomberg’in raporuna göre, hükümetin kripto para birimi stratejisini özetleyen bir yürütme emri çıkarmaya hazırlanıyor.

Bu, önümüzdeki ayın başlarında yayınlanacak ve Başkan Joe Biden tarafından sunulacak olan bu raporun arkasındaki fikir, kripto para birimine ilişkin riskleri ve fırsatları tanımanın yanı sıra ayrıntılı, kapsamlı ve kapsamlı bir strateji sağlamaktır. Yürütme emri, Federal kurumlardan kripto para biriminin risklerini ve kapsamını etkili ve doğru bir şekilde belirlemelerini isteyecektir. Bloomberg, bu haberi bugün bildirdi ve kaynaklara atıfta bulunmadı. 

Beyaz Saray şimdi kendisini ABD kripto politikasının merkezine koydu. Federal kurumlar uzun süredir kripto para birimi için düzenleyici rehberliği araştırıyor ve yayınlıyor. Bu özel direktif aracılığıyla Beyaz Saray, dijital varlıklarla ilgili politikaların belirlenmesi ve düzenlenmesi konularında merkezi bir rol kazanacaktır.

Kripto Kuralları ve Düzenlemelerinde Açıklık Eksikliği

Strateji, bir icra emri olarak hazırlanmış ve Bloomberg tarafından bildirildiği üzere, icra emrini müzakere etmek ve tartışmak için birkaç toplantı yapılmıştır. Bir yürütme emri verme kararı, Joe Biden’in ekibinin dijital para biriminin risklerini ve kapsamını değerlendirme konusunda bir baskıyla karşılaşmasının ardından geldi. Kısa bir süre sonra, Biden’ın ekibi gelişigüzel yaklaşıma son vermeye karar verdi ve Beyaz Saray’ı sektörün risklerini ve getirilerini analiz etmekle görevlendirdi.

Pek çok kripto meraklısı, düzenlemelerinin, kurumsal yatırımcıları çekmek olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyor. 

Şimdiye kadar, bazı ülkeler madencilik ve ticaret gibi kripto ile ilgili faaliyetlere ve varlığın ödemelerde kullanılmasına kısıtlama getirmeyi tercih ettiğinden, işler kripto kullanıcılarının beklediği gibi gitmedi. 

Geçen yıl Çin, kripto para birimlerine karşı ani bir karar aldı ve tüm kripto faaliyetlerini tamamen yasakladığını duyurmuştu.

Bununla birlikte, Rusya’nın maliye bakanı, Rusya Merkez Bankası tarafından talep edildiği gibi düzenlenmeleri ve yasaklanmamaları gerektiğini söyleyerek kripto para birimleri lehinde konuştu.  

Bununla birlikte, dünya dikkatini ABD’nin Joe Biden yönetimi tarafından yaklaşan yürütme emrine çeviriyor. 

SON DAKİKA: Amerika, Bitcoin ve Diğer Dijital Varlıkları Düzenleme Kararı Aldı!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!