Ripple, finansal kurumlar ağını genişletmeyi planlıyor. Şirket daha fazla müşteri bulmak ve RippleNet’i entegre etmelerine yardımcı olmak için BAE ve İngiltere’de entegrasyon mühendisleri arıyor.
San Francisco merkezli blok zinciri ağı Ripple, RippleNet’e ortak ve müşteri olarak daha fazla finansal kurum ekleyerek, kendi ödeme sistemlerine sorunsuz erişim sağlayarak genişlemeyi hedefliyor.
Ripple, entegrasyon mühendisliği alanındaki, boşluğu doldurmak için iki pozisyon yayınladı.
Dubai ve Londra’da entegrasyon mühendislerine ihtiyaç var
Şirket, Dubai, BAE’de Kıdemli Entegrasyon Mühendisi ve Londra, Birleşik Krallık’ta Personel Entegrasyon Mühendisi olmak üzere iki boş pozisyon yayınladı.
İş ilanlarına göre, ilki, şirketin finansal kurum ağını genişletmesine yardımcı olacak ve yeni ve mevcut ortaklara kendi ödeme sistemleri aracılığıyla RippleNet’e kolay erişim sağlayacak.
Yeni Ripple Personel Entegrasyon Mühendisi (bulunduğunda ve işe alındığında) yeni entegrasyon çözümleri oluşturmak ve denemek için çalışacak. İlgili kişi ayrıca büyük küresel şirketler ve teknoloji ekipleriyle sorun giderme oturumlarına da katılacak.
Mühendislerin ne yapmaları gerekecek?
Her iki entegrasyon mühendisinin görevleri arasında şunlar yer alıyor: Şirket için entegrasyon çözümleri tasarlamaları, oluşturmaları, test etmeleri ve dağıtmaları ve şirketin müşterilerinin ve ortaklarının entegrasyon ve dağıtım alanında karşılaşabilecekleri zorlukları çözmeleri gerekecek.
Ayrıca yeni Ripple müşterilerine birinci sınıf eğitim vermeleri gerekecek.
Ripple, sınır ötesi ödemeleri dönüştürmeyi hedefliyor
Daha önce, Ripple’ın Müşteri Başarısından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Marcus Treacher, şu anda ulusötesi ödemeler piyasasının oldukça parçalanmış olduğunu belirtti.
Ancak, ISO standardizasyonunun ve RippleNet’in sorunu çözme şeklinin, bu sektörü dönüştüreceğini de sözlerine ekledi.
Treacher’a göre, XRP gibi dijital varlıklar potansiyel olarak bugün piyasadaki her şeyden daha iyi olacak bir ödeme çözümüne dönüşebilir.
Buna ek olarak, Ripple, bu yıl Afrika, Asya ve Latin Amerika’da, dünyanın çeşitli köşelerinde uzun süredir faaliyet gösteren ODL koridorlarına ek olarak birkaç tane daha On-Demand Liqudity (ODL) koridoru kurmayı planlıyor.