bnb-avax-4-altcoin-patlayabilir

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Ünlü Analiste Göre BNB, AVAX ve Diğer 2 Altcoin Patlayabilir!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaygın olarak takip edilen bir kripto para analisti, Binance Coin (BNB), Avalanche (AVAX) ve iki altcoin için rallilerin ufukta olduğunu söyledi.

Twitter’da 178 bin takipçiye sahip Smart Contracter, Binance kripto para borsasının token’i olan BNB’nin fiyatını 1.200 dolara kadar yükseltebilecek bir trendin ortasında olduğuna inandığını söyledi.

“Bana BNB’nin stratosfere gidecek gibi görünmediğini söyleyin.”

bnb avax 4 altcoin patlayabilir 1 1
Kaynak: Smart Contracter/Twitter

BNB, analistin senaryosunu takip ederse, mevcut 648 dolarlık fiyatından yüzde 85’in üzerinde bir artış yaşayacak.

Analistin radarındaki bir diğer kripto para ise Ethereum’un rakibi olan Avalanche. Smart Contracter, AVAX’ın 120 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru güçlü bir ralli için hazırlandığını söyledi.

“AVAX tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmak üzere. Yeni fiyat keşfi.”

bnb avax 4 altcoin patlayabilir 2 1
Kaynak: Smart Contracter/Twitter

Sırada, stabilcoin odaklı merkezi olmayan borsa Curve Finance’in yönetişim token’i olan Curve (CRV) var. Analist, CRV’nin zaten yerel bir tabanda olduğunu ve 7,00 doların üzerindeki hedefine tırmanmaya hazır olduğuna inanıyor.

“Bu en son CRV düşüşünde zirveden dibe güzel yüzde 33’lük bir düşüş ve önceki yüksek SR (destek/direnç) dönüşü. Bu sadece buradan devam etmeli. ”

bnb avax 4 altcoin patlayabilir 3 1
Kaynak: Smart Contracter/Twitter

Analistin listesindeki son kripto para, Solana (SOL) üzerine inşa edilmiş, blok zinciri tabanlı bir oyun olan Star Atlas (POLIS). Kripto analisti, altcoin’i yaklaşık iki aydır düşüş eğiliminde tutan çapraz bir direnç ortaya çıkardığı için POLIS için 20 doların üzerinde büyük bir ralli öngörüyor.

“POLIS… sonunda koşuya hazırlanıyor. Bu NFT oyun/metaverse projesi ve hacimde temiz trend çizgisi kırılması var. UÇUŞ.”

bnb avax 4 altcoin patlayabilir 4 1
Kaynak: Smart Contracter/Twitter
Ünlü Analiste Göre BNB, AVAX ve Diğer 2 Altcoin Patlayabilir!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!