Kripto

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

2021 Yılında Milyarderlerin Yaptığı Kripto Tahminleri: Hangisi Doğru Bildi? Kime Güvenmeliyiz?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı milyarderler, 2021’de kripto para piyasası hakkında tahminlerde bulundu. Tahminde bulundukları zaman her ne kadar önemsemesek de bazıları nokta atışı doğru tahmin yaptı.

Barry Silbert – Dogecoin

8 Mayıs’ta, Elon Musk’ın “Saturday Night Live” yayınının gerçekleştiği gün, Digital Currency Group’un CEO’su Barry Silbert, popüler memecoin olan Dogecoin’ini sattığını Twitter üzerinden duyurdu ve Dogecoin sahiplerini karlarını Bitcoin’e çevirmeye çağırdı. DOGE, Silbert’in tweet’inden sonra 24 saat içinde yüzde 40 düştü ve hala toparlanamadı.

Elon Musk – Bitcoin

22 Ekim’de Elon Musk, bir çiftin yatakta yatarken ve 69.000 seviyesinden işlem gören Bitcoin ekranını izlemesini gösteren bir meme yayınladı. Lider kripto para birimi, 10 Kasım’da bu fiyat seviyesine ulaştı ve ironik bir şekilde 2021 zirvesi oldu.

Sam Bankman-Fried – Solana

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, Ocak ayında Solana’nın (SOL) 3 dolarda aşırı değerli olduğunu iddia eden kişilere karşı cevap verdi.

Yılın en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri, bu zamandan bu yana yüzde 5.733 kazanç sağladı.

Mike Novogratz – Bitcoin ETF

Şubat ayında, Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, ilk Bitcoin borsa yatırım fonunun bu yıl ABD’de başlatılacağını doğru bir şekilde tahmin etti.

Novogratz ayrıca dördüncü çeyrekte bir Bitcoin rallisini doğru bir şekilde tahmin etti.

Michael Saylor – Çin Yasağı

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Çin’in Bitcoin yasağının çok önemli olmadığına ve bunun Bitcoin’e gerçekten fayda sağlayacağını iddia ettiğinde dikkatleri üzerine çekti.

ABD şimdi dünyanın en büyük madencilik merkezi olmaya başladı ve “Çin FUD’una” son verdi. Bu ayın başlarında, Bitcoin ağı da hash hızının yeni rekor seviyelere yükselmesiyle her zamankinden daha güçlü hale geldi.

2021 Yılında Milyarderlerin Yaptığı Kripto Tahminleri: Hangisi Doğru Bildi? Kime Güvenmeliyiz?

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!