Altcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Ünlü CEO, Bu 5 Altcoin’in Patlayacağını Söyledi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Vision CEO’su Raoul Pal, katman 1 projeleri ve birlikte çalışabilir blok zincirleri arasında patlamasını beklediği 5 altcoin’i açıkladı.

Raoul Pal, CoinMarketCap’te görev alan Jessica Walker ile yeni bir röportaj gerçekleştirdi. Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) temel yatırım kapsamında olduğunu söyledi.

“Buna, ağ etkileri ve kripto içinde hangi ağların büyüdüğü açısından bakıyorum. Yani Ethereum, geliştirici sayısı ve ona yatırım yapan insan sayısı açısından en büyük, en sağlam ağ türüdür. Bu da onu temel yatırımlarınızdan biri yapar. Lider kripto para birimi olan Bitcoin ise, başka bir temel yatırımdır.

Real Vision CEO’su, diğer beş altcoin’in Ethereum (ETH) rakibi olduğunu ve bunların adını açıkladı. Raoul Pal’a göre; Terra (LUNA), Avalanche (AVAX), Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) ve ayrıca zincirler arası ağ Quant (QNT) 2022 yılında patlayabilir.

“Bu katman-1’lerden olan Terra, Avalanche ve Solana zaten oldukça göz önünde. 2022’nin ise birlikte çalışabilirlik yılı olacağını düşünüyorum, bu yüzden Polygon ve Quant bize bu fırsatları verebilecek birkaç altcoin’den sadece ikisi.”

Pal ayrıca 2022’nin merkezi olmayan finans (DeFi), değiştirilemez token’lar (NFT) ve sosyal token’lar için 2022 yılının güzel bir yıl olacağını da sözlerine eklemeyi unutmadı.

Goldman Sachs’ın eski yöneticisi, Dubai, Abu Dabi, Kuveyt ve Suudi Arabistan dahil olmak üzere bankalar ve devlet varlık fonları gibi büyük yatırımcıların daha fazla benimsemesini beklediğini söyledi.

“Kripto paraların, bankaların esasen bilançolarında değil, ticaret defterlerinde olacağını düşünüyorum. Daha fazla emeklilik fonu ve kurumsal yatırımcı göreceğimizi düşünüyorum ve bence bu yıl egemen servet fonunun yılı olabilir.”

Ünlü CEO, Bu 5 Altcoin’in Patlayacağını Söyledi!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!