alpine
17:24

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Binance Launchpad Alpine F1 Ön Satış ve Dev Airdrop – 280.000 Alpine Dağıtılacak! l İbrahim COŞAR

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu video iki kısımdan oluşuyor. Birinci kısımda Binance Launchpad’in yeni ön satış projesi olan Alpine F1’den bahsettim ve bu ön satışa nasıl katılabileceğimizi detaylı bir şekilde anlattım. Katılmak isteyenler elini çabuk tutsunlar sadece 3 gün kaldı.

Kripto para borsalarında yaptığınız tüm işlemler için boşuna yüksek komisyon ödemeyin. Buradan Binance’ye kayıt olun ve %20 komisyon indirimi kazanın.

İkinci kısımda ise bu ön satış ile bağlantılı olan 280.000 adet ALPINE’nin dağıtılacağı dev airdrop programından bahsettim ve bu airdrop programına nasıl katılabileceğimizi detaylı bir şekilde anlattım. Fakat bu ücretsiz dağıtım programına katılmak için 24 saatten daha az vaktimiz var. Bu yüzden ücretsiz token dağıtımına katılmak için geç kalmayın hemen videoyu izleyin ve katılın. .

Ayrıca çekiliş ile 1 milyon adet altcoin dağıtacağım. Bu çekiliş bu ay sonu bitecek katılmayanlar “Binance TR 1.000.000 TL’lik Ödül Havuzu ve BİTCOŞAR 1 Milyon Adet Altcoin Çekilişi l İbrahim COŞAR” adlı videomu izlesinler.

Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/ibrahimcosar58

Telegram kanalıma katılın: https://t.me/bitcosaryatirimci

Binance Launchpad Alpine F1 Ön Satış ve Dev Airdrop – 280.000 Alpine Dağıtılacak! l İbrahim COŞAR
Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!