ünlü kripto analisti

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

2023 Rallisini Doğru Tahmin Eden Ünlü Kripto Analistinden Yeni Boğa Senaryosu: Büyük Bir Tuzakla Karşılaşabilirsiniz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yılki kripto rallisini öngören ve yakından takip edilen ünlü kripto analisti, Bitcoin’in (BTC) patladığı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara yaklaştığı yeni boğa senaryosu ön gördüğünü söylüyor.

Ünlü kripto analisti düzeltme bekliyor!

Yaklaşık 500 bin takipçisi olan ünlü kripto analisti “DonAlt” Twitter’da takipçilerine Bitcoin boğalarının, tam anlamıyla bir boğa piyasasına dönüşmesi için ve yaklaşık 33.000 doları aşmak için bir direnç seviyesi daha olduğunu söyledi.

Bununla birlikte popüler analist, Bitcoin’in direncin üzerine çıkması durumunda BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru düz bir yol izleyeceğini ön görmediğini söylüyor. DonAlt’ın tahminlerine göre, piyasada 33.000 dolar seviyesinin üzerinde bir patlama rallisi gerçekleşebilir, ancak bu ralliyi muhtemelen hızlı bir düzeltme hareketi izleyecektir.

DonAlt, Bitcoin’in yeni ralliye geçmesi durumunda, piyasanın hızla düzeltme yapacağı bir nokta beklediğini ve bu noktada alım-satım yapacağını ifade ediyor.

Bitcoin Haftalik Grafik scaled
Bitcoin Haftalık Grafik. Kaynak: DonAlt/Twitter

DonAlt’ın grafiğine bakıldığında, çıkış rallisinin Bitcoin fiyatını 50.000 dolara yaklaştırabileceği ve ardından gerileyerek 30.000 dolarda destek bulabileceği öngörülüyor.

Bir diğer kripto stratejisti Cred de tıpkı DonAlt gibi, Bitcoin için benzer bir tahminde bulunuyor. Bitcoin’in 32.250 dolar fiyat seviyesine ulaşana kadar herhangi bir dirençle karşılaşmayacağını ve endişe verici bir sonraki alanın yaklaşık 35.000 dolar civarında olduğunu söylüyor. Bu seviyeleri aşarsa, Cred Bitcoin’in hızla 40.000 dolara yükselebileceğini düşünüyor.

Cred, 30.000 dolarlık seviyenin kritik bir direnç alanı olmadığını, ancak 30.000 dolar civarındaki seviyelerin daha önemli olduğunu düşündüğünü söylediğini ifade ediyor. Ayrıca, piyasanın 40.000 dolara hızlıca yükselmeden önce daha düşük seviyelerde işlem yapacağına inandığını ve bu durumda kendisinin de zarar edebileceğini belirtiyor.

Bitcoin Haftalik Grafik 2
Bitcoin Haftalık Grafik. Kaynak: Cred/Twitter

Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin fiyatı 30.290 dolardan işlem görüyor.

2023 Rallisini Doğru Tahmin Eden Ünlü Kripto Analistinden Yeni Boğa Senaryosu: Büyük Bir Tuzakla Karşılaşabilirsiniz!
Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!