Kripto paralar ile ilgili videolar paylaşan Coin Bureau kanalı, 2022 kripto stratejisini detaylandırdı ve piyasa düzeltmeleri olduğu sırada alımlar yaptığını söyledi.
YouTube’da 1,78 milyon aboneye sahip olan ve Guy takma adıyla bilinen popüler analist, piyasalardaki düzeltmeler sırasında, Ethereum (ETH) rakibi Polygon (MATIC) ve Fantom (FTM), lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), katman-1 blok zinciri Cosmos Network (ATOM) ve ETH aldığını söyledi.
“Kripto piyasası Aralık ayında düşüş yaşadı, bu yüzden böyle bir durumda herhangi bir kişinin yapacağı şeyi yaptım: dipten satın aldım. BTC, ETH, MATIC, FTM ve ATOM’a yöneldim.”
Guy’ın, satın alma işlemlerinin sonucunda Cosmos Network (ATOM) toplam portföyünün yüzde 4,5’ini kaplıyor.
“Bunun nedenini merak ediyorsanız, çünkü ATOM kripto para birimi için birlikte çalışabilirlik merkezidir ve en büyük kripto para birimi blok zincirlerinden bazıları Cosmos SDK (Yazılım Geliştirme Kiti) kullanılarak oluşturulmuştur.”
ATOM, yazının yazıldığı sırada, gün içi yüzde 4,97 düşüşle 27,25 dolardan işlem görüyor.
Guy daha sonra portföyü açıkladı, portföyünün yüzde 31’ini ETH, yüzde 21,5’ini BTC, yüzde 13’ünü akıllı sözleşme platformu Solana (SOL), yüzde 9’unu birlikte çalışabilir blok zinciri Polkadot (DOT), yüzde 3’ünü merkezi olmayan nesnelerin internet ağı HNT ve yüzde 3’ünü altın destekli kripto para birimi PAX Gold oluşturuyor.
Popüler analist daha sonra, 2022 için ticaret stratejisinin, iki temel nedenden dolayı Ethereum gibi akıllı sözleşme platformları dışında, takas edilemeyen token’lar (NFT’ler) için altyapı sağlayan kripto para birimlerini biriktirmeye başlamak olduğunu söyledi.
“2022’deki planım, ETH gibi akıllı sözleşme temelli projelerin ötesinde NFT’ler ve bunlara altyapı sağlayan kripto projelerini almaya başlamak ve bunun bana göre iki nedeni var.
İlk olarak, özellikle merkezi olmayan dijital kimlikler söz konusu olduğunda, NFT’lerin kripto para biriminin geleceğinde kritik bir rol oynayacağına gerçekten inanıyorum…
NFT coin’lerini almayı planlamamın ikinci nedeni, düzenlemelerle ilgili. Daha önce bahsettiğim gibi, FATF (Finansal Eylem Görev Gücü) kripto önerilerini kesinleştirdi ve NTF’leri dijital varlıklar olarak tanımıyor, bu da FATF’nin ülkelerin uygulamasını istediği tüm acımasız ve distopik şeylerin NFT’ler için geçerli olmadığı anlamına geliyor ”