featured

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Bu 2 Altcoin Yükselişe Hazırlanıyor! Ünlü Stratejist Açıkladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü bir kripto stratejisti, merkezi olmayan oracle ağı projesi olan bir altcoin ile, çok bilinmeyen başka bir altcoin’in yükselişe hazırlandığını söyledi.

Twitter’da 423.500 takipçiye sahip olan ve Pentoshi takma adıyla tanınan strateji uzmanı, stabilcoin odaklı merkezi olmayan borsa olan Curve Finance’in yönetişim token’ı Curve’u (CRV) yakın takip ettiğini ve yükseliş yapısı oluşturduğunu söyledi.

Kripto strateji uzmanı, CRV’nin sürekli olarak daha yüksek tepe ve daha yüksek dip yaptığı için Bitcoin (CRV/BTC) paritesinde bir yükseliş piyasası yapısı oluşturduğunu belirtti.

“CRV kendine güçlü bir zemin hazırlıyor. Çok yıllı aralık kırılımlarında neredeyse hiç direnç göstermeden büyük hacimli boşluklar yaratmış. Fiyat hareketi bu yapıyı desteklerse, yukarı doğru ivme kazanacağımızı düşünüyorum.”

Kaynak: Pentoshi/Twitter

Pentoshi, destek bölgesi olarak 0,000095 BTC (4,43 dolar) seviyesinin başarılı bir şekilde yeniden test edilmesi sonucunda, 7,47 dolar (0,00016 BTC) seviyesindeki hedefine hareket gerçekleştirebileceğini söyledi.

CRV’nin dolar paritesini de (CRV/USD) inceleyen stratejist, CRV’nin, 4,45 dolar seviyesindeki direncin kırılması sonucunda 6,30 dolar seviyesine ralli gerçekleştirmesini bekliyor.

FG5YiOmXwAQIaAS
Kaynak: Pentoshi/Twitter

Listedeki bir diğer altcoin olan Chainlink (LINK) hakkında konuşan Pentoshi, Bitcoin paritesinde (LINK/BTC) kritik bir seviyenin üzerinde işlem gördüğü sürece LINK’in 0,00053 BTC’deki (24,77 dolar) hedefine ulaşacağını söylüyor.

“LINK, BTC paritesinde yıllık açık + yüksek zaman dilimi desteğinde oturuyor. Yıl sonunu bu seviyelerde kapatmayacağını düşünüyorum.

İncelemeye devam edeceğim ve destek üzerinde kapanış gerçekleştirirse, grafikte gösterdiğim mıknatıslı bölgeye kadar yükselecektir.”

FG3YgMpWYAEV4sS
Kaynak: Pentoshi/Twitter

Stratejistin grafiğine baktığımızda, LINK/BTC, yüzde 40’lık bir yükseliş gerçekleştirebilmesi için 0,00038 BTC’deki (17,78 dolar) desteğin üzerinde kalmalıdır.

Bu 2 Altcoin Yükselişe Hazırlanıyor! Ünlü Stratejist Açıkladı!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!