Bitcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

Bloomberg Analisti Bitcoin Tahmini Paylaştı! Ayı Sezonu Geliyor mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg’in baş emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin’in bir kez daha 30.000 dolar seviyesine geri dönebileceğini düşündüğü için Twitter üzerinden bir grafik paylaştı.

“Bitcoin 30.000 Doları Tekrar Ziyaret Edecek”

Bloomberg’in emtialar konusundaki baş uzmanı, dün öğlen saatlerinde Bitcoin tarafından gösterilen yüzde 2’lik düşüşün, riskli varlıklar için önümüzdeki haftanın zorlu geçeceğine işaret ettiğine inanıyor.

McGlone tarafından paylaşılan grafik, Bitcoin ve Nasdaq 100 vadeli işlemlerinin aynı trajedide hareket ettiğini ve şu anda her ikisinin de düşüşte olduğunu gösteriyor. Bitcoin’in tekrar geleneksel borsalar ile ilişkili olduğunu ima ediyor gibi görünüyor.

Dün Bitcoin, 39.670 dolardan 38.088 dolara düşerek yüzde 4’ün üzerinde bir düşüş gösterdi. Bununla birlikte, şu ana kadar lider kripto para biriminin fiyatı neredeyse değişmedi. Yazının yazıldığı sırada, 38.171 dolardan işlem görüyor

Bitcoin için Kötü Hafta

1 Mart Salı gününden bu yana, önde gelen dijital para birimi küçük bir hızla düşüyor. Bununla birlikte, 3 Mart’ta keskin bir düşüş yaşadı ve o günden bu sabaha kadar BTC, piyasa değerinin yüzde 15’ini kaybederek 45.431 dolardan 38.522 dolara düştü.

Kanada Bitcoin ETF Satın Almaya Devam Ediyor

Glassnode veri ajansı tarafından sağlanan verilere göre, en büyük Kanadalı BTC ETF olan Purpose Bitcoin ETF, kripto piyasasındaki düşüşe rağmen yılın başından beri daha fazla Bitcoin alıyor.

Şimdiye kadar, dijital altın miktarı yaklaşık 5.000 BTC artarak 29.494’ten 34.613 Bitcoin’e yükseldi.

Bloomberg Analisti Bitcoin Tahmini Paylaştı! Ayı Sezonu Geliyor mu?
Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!