Altcoin

Yasal Uyarı: Bitcosar.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu nedenle Bitcosar.com ve sitede yer alan yazı ve makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan, yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan asla sorumlu değildir.

2022 Yılı Bu Altcoin İçin Muhteşem Olacak: Ünlü Analist Açıkladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto kanalı Coin Bureau’nun sunucusu, 2022’de merkezi olmayan paralel blok zinciri ağı olan bu altcoin’in büyük performans göstereceğini söyledi.

YouTube’da 1,93 milyon aboneye sahip olan ve Guy takma adıyla bilinen analist, Cosmos geliştiricilerinin artık ATOM’u bu yıl daha yükseğe çıkarabilecek talep sürücüleri yarattığını söylüyor.

Aralık ayında ağa yeni özellikler ve büyük güncellemeler getiren Vega güncellemesinden bahsetti.

“Her şeye rağmen, Cosmos’un, ATOM’a ekosisteminin içinde ve dışında değer katmanın bir yolunu bulacağından eminim. Benim bakış açıma göre, tam olarak buna odaklanmış gibi görünüyor. Örneğin Vega güncellemesi bunlardan birisiydi. Başka bir düşüş dönemine girmediğimiz sürece 2022’nin Cosmos için büyük bir yıl olacağına gerçekten inanıyorum.”

Cosmos, merkezi olmayan bir şekilde iletişim kurabilen paralel blok zincirlerinden oluşan bir ekosistemdir. Vega güncellemesi, Cosmos Hub’ın performansını artırmayı hedefliyor ve gelecekteki yükseltmelerin sorunsuz bir şekilde benimsenmesini sağlıyor.

ATOM şu anda 32,40 dolardan işlem gördüğü için Guy, fiyat hareketinde büyük olasılıkla belirleyici bir faktör olacağını söylediği kritik bir fiyat direncini de açıkladı.

“Cosmos’un duyuruları, yükseltmeleri ve geliştirmeleri ATOM’u çok zorladı, ancak projeyi en son Eylül ayında ele aldığımdan bu yana sadece yüzde 50 arttı.

Aralık ayından bu yana kripto piyasalarında gördüğümüz genel zayıflığın yanı sıra, ATOM son birkaç ay içinde üç kez 45 dolara ulaşmaya çalıştı ve başarısız oldu. Ne yazık ki, tekrar bu seviyelere yaklaşırsa ve ne zaman olursa olsun, çok fazla direnç görme ihtimalinin yüksek olduğu anlamına geliyor…

ATOM’un fiyat potansiyeline gelince, bunu söylemek zor. Cosmos, olduğu gibi büyük bir kripto para birimidir ve bu, ATOM’un boğa piyasası bitmeden 3x veya 4x’ten fazla yükselmesinin zor olacağı anlamına gelir.”

2022 Yılı Bu Altcoin İçin Muhteşem Olacak: Ünlü Analist Açıkladı!

Giriş Yap

BİTCOŞAR ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!